Pages

Tuesday, August 31, 2010

Några filmklipp.

Jag har varit på några meetings denna sommar och det har alltid råkat funnits någon med kamera på plats. Jag är otroligt självkritisk och är inte spciellt förtjust att se min egen flygning på film då jag nästan bara ser missarna och inte det som faktiskt sitter som det ska. Men här kommer tre filmklipp:

http://www.youtube.com/watch?v=dgMcy_ort7Q&feature=youtube_gdata

Första klippet är från våran träff på hemma klubben VMF. Trevlig träff men tyvärr var vädret ostabilt och det regnade av och till. Jag passade dock på att flyga lite 500 mellan skurarna och tack till Ha.Kan som filmade denna flygning.

http://www.youtube.com/watch?v=56VhpFROHr4

Detta klipp är från Helirauk träffen. Superkul träff! Bra väder om man bortser från vinden på fredagen. Mycket trevliga piloter på plats. Men jisses vad många maskiner som gick ner denna helg! Jag flög några accar med 500 på lördagen och detta klipp har Morgan från East Coast heli filmet. Det kommer även lite Logo flygning i slutet.

http://www.youtube.com/watch?v=M_7NRICx_lA

Sista klippet är från Västerås träffen. Alltid lika kul att komma till Västerås. Detta är någonstans runt 5 flighten jag gör med denna helin. Jag fick ihop den dagen innan träffen och hade bara tid att testa att allt funkade på hemmafältet och flög då 2 accar. Känner mig ändå ganska nöjd med flygningen. Det var mulet ute vilket gjorde sikten begränsad.

No comments: