Thursday, November 25, 2010

Svammel?

Såg nu att min blogg precis nått 30 000 sidvisningar. Det jag ibland funderar på är att om någon överhuvudtaget läser allt svammel jag skriver här. Senaste månaden har jag satsat mer på kvantitet än kvalitet. Ris eller ros? Eller, som Fredrik och Phllip hade sagt, bra eller anus? Många av inlägg har skrivits från min Iphone och rättstavning när brukar byta ut orden lite titt som tätt. Och med det, relativt sett, lilla skärmen är det svårt att få en översikt av inläggen därför försvinner ofta ord ur texten. Men jag tror att de flesta ändå förstår vad jag försöker få fram.

Jag har iaf skrivit i bloggen i två år. Det har gått lite i perioder och jag är nu uppe i 220 inlägg. Hur många av dem som har substans? Diskutabelt. Anledning till att jag började med bloggen var för att jag själv tyckte det var kul att läsa om andras erfarenheter och lärdomar. Så, jag vet att några av mina vänner brukar titta in och läsa men jag har absolut ingen aning om det är fler som läser. Kanske är det en vilsen filur i Sölvesborg som hittat min blogg och fastnat i att maniskt trycka på refresh? Vem vet, jag kommer fortsätta publicera svammel och om det är någon som tycker det är kul att läsa är det värt tiden det tar!

Refresh - en knapp man önskar man kunde trycka på efter man just kraschat sin heli på fältet...

4 comments:

S said...

En blogg bör vara aktiv dvs kvantitet men får inte svamla om vad som helst dvs lite kvalite ska det vara. Men sen är det där med kommentarer. Att ha eller inte ha. Dvs återkoppling. Om du vill ha sånt så måste också ofta kommentera kommentaren. Inte låta det bara stå där utan att läsarna får se vad du tycker om kommentaren är lite tråkigt. Men detta är dock bara mina tankar

Anonymous said...

Har läst hela din blog, och kör alltid en refresh med morgonkaffet.
Alltid lika kul att läsa.

Keep 'em coming.
/Örjan Lax

Thomas Pettersson said...

Läser ofta din Blogg Daniel. Det mest intressanta är unika besökare. Jag tycker inte du svamlar nått, utan som alltid njutbar läsning. Jag sj har uppdaterat min blogg lite sporadiskt(massa jobb) har över 8200 unika besökare, o över 1000 inlägg, men troligen totalt antalet visninngar går nu över flera 100000 tusen sen 2006 =)

Daniel Tenvall said...

Jag vet Thomas, du är kungen av bloggar :)