Tuesday, March 01, 2011

Tummen upp för Compass!

Även Thomas är ett entusiatiskt fan av Compass Models!

Förra året började jag och Per på Minicars ett samarbete för att etablera Compass i Sverige. Dock var det i slutet av sommaren och under vintern har det jobbet legat lågt. Under tiden höll jag kontakt med den Skandinaviske teamchefen i Norge. Under Nurnbergmässsan blev det klart att Minicars inte längre skulle vara distributör för Compass i Sverige. Jag hade några veckor där jag fundera på om jag skulle byta märke eller fortsätta med Compass men utan någon support från Minicars. Efter några samtal med Klaus, Teamchef Skandinavien, välkomnades jag in i teamet som jobbar direkt mot Compass.

Det känns riktigt kul och jag är rejält taggad. Det blir spännande att aktivt jobba för att öka Compass utbredning i Sverige. Jag har även en nära kontakt direkt med Compass och kan ge feedback på produkterna och utrustningen. Självklart innebär detta att jag inte kommer att flyga några andra märken framöver. Som ambassadör för Compass i Sverige kommer jag jobba för att hjälpa andra med sin Compass helikoptrar samt befinna mig på så många Fun flys som möjligt.

Om någon har frågor om Compass helis eller behöver hjälp är ni välkomna att maila på danieltengvall82@gmail.com

2 comments:

Anonymous said...

700e till salu ?
Ha.kan

Anonymous said...

Förstår att du "måste" hålla dig till till compass som teampilot. Synd dock att du lämnar det ledande/inovativa fabrikatet. Gummibandshelisar hör till det förgångna IMO. Best of luck, and don't forget to run shiz loads of wires grounding it all.....
/Mats